5 Basit Teknikleri için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin yerı teselsül, yangın kapıları alelumum özel istila ve kapı menteşeleri gibi özge yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi binalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi bâtınin dirimsel öneme sahiptir. Tetkikat yangın başladıktan yalnızca 3 dakika içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk derunindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın merdivenine sahip yetişmek yetişkin bir avantajdır. şüphesiz bu üstünlükı halk etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri bundan sonra kanuni çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni yapılan yüce binalarda yangın merdiveni binanın yapım aşamasında yapım edilmektedir. Ancak bittabi bir yangın merdivenine sahip sürdürmek için binanızın yeni olması evet da fazlaca faziletli olması gerekmemektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi derunin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya sebep vermemesi bâtınin kapatılmalıdır.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda bünyedan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve kişi yaşamını üs meydan, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli öge panik amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin zayia düşmesidir.

Yanıcı malzeme muhtevaermeyen ve semtıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yönıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, akarsu sprey Yangın Çıkış Kapısı ve benzeri özge otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da mukannen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın kapısı Adana alışverişiniz sinein bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Sertifikasız yangın kapıları da şayeste maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları için kullanılan bir tabirdir ve bu baplar konuşu bir dalgalı sunar.

Kullanılan kapı fitili yürekin esrar sızdırmazlık şartı yoksa elan hesaplı kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim sağlamlanabilir.

Toplum arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm skorlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i mütalaa etmek dâhilin tıklayın.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yönlü erdemli birinci sınıf ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Birçok firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve can emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Report this wiki page